Активісти досі не пускають ремонтників до пошкоджених ліній електропередач, які постачають енергію до окупованого Криму.

Про це заявив голова Херсонської ОДА Андрій Путілов, передає УНН.

"Наразі учасники блокади не допускають техніку до пошкоджених опор, є домовленість про те, що енергетики можуть об'їжджати знеструмлені лінії електропередач і перевіряти їх цілісність", - прокоментував ситуацію А.Путілов.

Також він зазначив, що працівники "Укренерго" готові почати усунення наслідків підриву опор і замінити їх, як тільки прибуде команда з Києва. Є все необхідне обладнання.

"Представники кримськотатарського народу та активісти енергетичної блокади сіли за стіл переговорів з керівництвом країни. Це єдино правильний і ефективний метод вирішення ситуації, силові сценарії неприйнятні, коли мова йде про мирні протести громадян України", - підкреслив А.Путілов.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Читайте також: Ремонтників допустять до двох ліній електропередач - Джемілев

Нагадаємо, лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв заявляв, що активісти енергетичної блокади погодилися допустити ремонтників до двох ЛЕП, які забезпечують електрикою деякі райони Херсонської та Запорізької області.