Журналісти проросійського Kerch.com.ru запитали городян, як вони ставляться до відключення електрозабезпечення. Під час опитування виявилося, що абсолютно всі городяни задоволені відключенням електроенергії. Повідомлення про це з'явилося на сайті порталу сьогодні.

Опитування проводили на центральній вулиці Керчі після 16 годин без електрики.

"Городяни, на подив, розповідали про можливість відірватися від інтернету, комп'ютерів і планшетів, адже це вдається так рідко. Молодь ділилася враженнями від прогулянки містом, від зустрічі з друзями і катання на велосипеді. Практично всі опитані керчани не бояться ситуації, що трапилася і повідомляють, що залишитися без електроенергії не страшно. Люди ввечері збираються читати книги, гуляти по місту, зустрічатися з друзями і розповідати на ніч страшні історії, як у дитинстві ", - розповіли журналісти про результати опитування.

Читайте також: Чим кримчанам зайнятися без світла: 20 порад

Нагадаємо, що в окупованому Криму і Севастополі діє режим НС.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Вночі 22 листопада на всій території Криму повністю припинили постачання електроенергії з території України. Це сталося після підриву двох опор високовольтних ліній в Херсонській області.