Частково відремонтована дорога на вулиці Нагнибіди в Південному мікрорайоні Запоріжжя вже через кілька місяців після ремонту перетворилася на решето. Про це передає сайт 061.

Дорогу на вулиці Нагнибіди частково ремонтували влітку поточного року, в рамках масштабного проекту з реконструкції вулиці Новокузнецькій. Після перших же осінніх дощів на дорозі з'явилися ями і величезна калюжа, в якій фактично тоне автотранспорт. Таким чином, дорожні ремонтні роботи не пройшли випробування найменшої негодою.

Читайте також: Автобус з 15 пасажирами з'їхав в кювет на Запоріжжі

Нагадаємо, дорога на один з туристичних центрів Закарпаття – Драгобрат повністю зруйнована селевими потоками. Таким чином, зимній туристичний сезон на популярному гірськолижному курорті опинився під загрозою. Про це у Фейсбук написала Вікторія Шемота.

На території Закарпатської області триває ліквідація наслідків підтоплень окремих населених пунктів, які розташовані в басейнах карпатських річок.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще