Співробітники Державної екологічної інспекції затримали браконьєрів на території Малинського району Житомирської області.

Про це повідомляє місцеве видання Мy-malyn.

В ніч з 24 на 25 листопада по трасі сполученням Київ – Ковель рухався позашляховик. У нього на даху був встановлений тепловізор. Автомобіль вже неодноразово помічали у цьому районі.

Коли ж інспектори екослужби зупинили автомобіль, то четверо чоловіків зачинилися всередині і не дозволяли оглянути позашляховик.

Двоє з них погодились вийти і дозволили оглянути салон тільки тоді, коли на місце події приїхала ДАІ. Затримані поводили себе нахабно та прикривались іменами відомих чиновників.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Правоохоронці, під час огляду авто, знайшли дві мисливські нарізні рушниці без чохлів. На зброї були встановлені тепловізори, яких так не вистачає військовослужбовцям в зоні АТО. Ще один з даху позашляховика вони зняли та сховали у рюкзак. У машині також виявили мертвого зайця та спорядження для розбору дичини.

Читайте також: Черкаські браконьєри нанесли державі збитків на 325 тис грн (фото, відео)

Зловмисники полюбляють полювання: лише на власника автомобіля зареєстровано 12 одиниць нарізної зброї. Затримані розповіли правоохоронцям, що рухались по дорозі, коли перед ними на проїжджу частину вискочив заєць. Він, за їх словами, ледь не збив позашляховик.

Правоохоронці не вилучали зброю у зловмисників та відпустили їх після складання протоколу.