Автомайдан блокує в'їзд в "Олімпійський", де повинен початися з'їзд роботодавців, очолюваної українським бізнесменом Дмитром Фірташем. Про це повідомляє "112 Україна".

"Через півгодини в НСК "Олімпійський" повинен був початися з'їзд роботодавців України, яку очолює Дмитро Фірташ. Зараз вхід туди блокують двома машинами. Це представники Автомайдану Києва. За їхніми словами, вони почали свою акцію, оскільки вважають, що представники роботодавців України налаштовані проросійськи, і їх вимоги не можуть бути прийняті ", - відзначає кореспондент.

Читайте також: Фірташа в аеропорту "Бориспіль" зустрічав спецназ (фото)

"Представники МВС підходили спілкуватися до учасників акції, за їх словами, активісти не мають дозволу на таку акцію. Автомайданівці кажуть, що нікуди не підуть. МВС збирається викликати національну поліцію", - зазначила кореспондент.

Раніше повідомлялося, що керівництво Міністерства внутрішніх справ України відправило в аеропорт "Бориспіль" озброєних бійців для затримання Дмитра Фірташа, незважаючи на те, що той передумав повертатися в Україну. Фотографії автоматників, які чергують в аеропорту, опублікував у Facebook міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще