З липня до вересня 2015 року в управління Укртрансінспекції у Львівській області надійшло більше 50 звернень про відмову в пільговому перевезенні пасажирів.

Про це повідомив начальник відділу лінійного контролю управління Укртрансінспекції Роман Бойко.

В результаті перевірок правоохоронці склали 25 актів щодо порушення законодавства про мобільний транспорт. Зокрема на керівників підприємств накладено адміністративно-господарський штраф в розмірі 170 грн.

"У тому числі було розглянуто 5 звернень про відмову в пільговому перевезенні учасникам війни на Донбасі. Для прикладу, до нас звертався народний депутат України Мусій щодо відмови на автобусному маршруті Червоноград – Соснівка. Там підтверджено факт безпідставної відмови й до перевізника застосовано штраф, а водія автобуса звільнено з роботи", – розповів львівський чиновник.

За його словами, також зафіксовано факт хуліганської поведінки та відмови в пільговому перевезенні воїна-афганця на маршруті Трускавець – Київ. Порушників отштафували.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Читайте також: Київське метро хоче підвищити вартість проїзду

Бойко розповів про зареєстроване чергове порушення, коли на львівському вокзалі бійцю із зони АТО не видали пільгового квитка на проїзд до Івано-Франківська.

Раніше у Франківську з роботи звільнили водія маршрутки за те, що він відмовив у безкоштовному проїзді учаснику АТО.