Президент України Петро Порошенко розглянув і підтримав електронне прохання про створення сайту з відгуками про чиновників.

На сайті можна буде залишити відгук про роботу чиновників і поставити їм відповідні оцінки.

"Підтримую пропозицію про необхідність підвищення прозорості та ефективності діяльності органів державної влади шляхом створення єдиного державного інформаційного ресурсу, який би висвітлював всю доступну та об'єктивну інформацію про держслужбовців, з можливістю накопичення відгуків громадян про їхню роботу та використання цих відгуків для персоніфікованої оцінки роботи держорганів ", - йдеться в офіційній відповіді Порошенко на відповідну електронну петицію.

Читайте також: Клімкін потиснув руку Чуркіну (відео)

Президент звернувся до Кабміну з пропозицією розглянути петицію про створення такого "відгуковика" про роботу чиновників за участю громадських організацій.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Нагадаємо, Порошенко розглянув петицію про позбавлення громадянства сепаратистів, але не схвалив її. При цьому глава держави пообіцяв розробити проект закону про покарання громадян України, які закликають до відокремлення.