Волонтери та бійці полку "Дніпро-1" привітали дітей загиблих товаришів по службі в передноворічні свята, з подарунками і частуваннями. Повідомляє "Дніпро-1. Аеророзвідка "на своїй сторінці в Фейсбук.

"Діткам наших побратимів, які вже, на жаль, пішли в" Небесний полк ", захищаючи землі і небо України, влаштували справжнє свято Миколая наші давнішні добрі друзі та опікуни-волонтери з Благодійного фонду" МАК ", - пишуть бійці.

Вони кажуть, що на жаль, не в силах замінити їм загиблих батьків, але вважають своїм священним обов'язком піклуватися і допомагати цим дітям на їхньому життєвому шляху.

Читайте також: Боєць АТО "воскрес" через рік після Іловайська

Бійці впевнені, що кожен малюк повинен знати і пишатися тим, що його батько - герой. Герой для його сім'ї, всього полку "Дніпро-1", міста і всієї країни.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Військовослужбовці привітали дітей зі святами, побажали, щоб їхні мрії збувалися.

"Ми зробимо все можливе і навіть більше, щоб небо над вами завжди було мирне, а війни ви бачили тільки в книгах з історії України, де обов'язково будуть рядки про ваших батьків!", - Сказано в повідомленні.