У населеному пункті Краснокутськ Харківської області учасники акції протесту проти злочинних дій місцевого районного відділу поліції підпалили будинок начальника райвідділу.

Про це повідомляється на сторінці "IT Sector Харків" в Twitter.

Відзначається, що місцеві жителі на чолі з представниками полку "Азов" пішли до будинків начальника і першого заступника райвідділу поліції і закидали будівлі камінням, а "деякі ще й кинув коктейлі Молотова".

Читайте також: Києвом йде марш на підтримку обвинувачених у вбивстві Бузини (фото)

Нагадаємо, депутат Дніпровської райради від партії "Опозиційний блок" напав на лідера херсонського Цивільного корпусу "Азов". За словами активістів, їх товариш поступив до лікарні близько двох годин дня, де йому була надана перша допомога. Зокрема йому пришили вухо, яке відкусив Олександр Власов.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

За словами бійців "Азов", інцидент стався під час бійки, яку спровокував і почав Власов. Сталося це після сесії біля міськради.

"Все почалося з того, що за день до сесії міськради, одному з активістів ГК" Азов" був запропонований "підробіток" - забезпечити підстраховку депутатів, ймовірно від" Опоблоку"", - розповідають активісти.