"Активісти "ДНР" з окупованого Донецька розшукують бойовика-мародера, який обікрав ветеранів Другої світової війни під час зачистки Комінтернового.

Повідомлення про крадіжку і розшук мародерів з'явилися у спільнотах сепаратистів в соцмережах, пише "24".

Нагадаємо, що бойовики господарювали в Комінтерновому, який давно знаходиться в "сірій зоні", починаючи з 22 грудня.

Згодом у соцмережі почали поширювати таке повідомлення: "Під час зачистки Комінтернового якась гнида ганебна, поки не ясно, з якого підрозділу, підрізала у бабусі медалі її покійного батька -ветерана, які були виставлені в спальні".

Йому погрожують розправою, а сам автор повідомлення нагадує, що завдання бойовиків "ДНР" - це "бути визволителями", а не обкрадати ветеранів.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Читайте також: Кремль наказав навесні захопити Маріуполь

Нагадаємо, сьогодні, 24 грудня, російсько-терористичні війська спочатку вивели з Комінтерново на Донеччині свою техніку, а потім і самі покинули селище.

За іншою інформацією, частина бойовиків залишилися в селі в покинутих будинках. Їх поява в Комінтерново було "прелюдією" до майбутнього весняного наступу на Маріуполь.