У Каланчаку Херсонської області селяни зібрали народне віче і просять владу захистити їх від бандитів. Бандитами вони називають окремих учасників блокади Криму.

Про це повідомив телеканал "24".

За словами місцевих жителів, село вже кілька місяців тероризують хлопці в камуфляжі. Вони грабують і влаштовують бійки, а поліція на це ніяк не реагує. Від їх рук постраждав син місцевого жителя.

Серед фермерів є ті, хто впевнений, що "беспредельщики" мають зв'язок з добровольчим батальйоном "Айдар".

У той же час в міліції впевнені, що люди перебільшують. Так, є одиничні злочини, але це не система. Однак, хто саме влаштовує беззаконня, міліція й сама не знає.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Читайте також: Без України у Криму немає перспектив - Джемілєв

Самі учасники блокади Криму підозрюють, що напади на селище - провокація, щоб їх скомпрометувати. Тим більше, що людей з нашивками "Айдар" на КПП "Каланчак" вже давно немає. Учасники блокади ведуть своє розслідування.

Нагадаємо, що на початку грудня учасники блокади Криму вирішили дозволити частково відновити електропостачання півострова на лінії "Каховка-Титан".