Напередодні нового року за доброю традицією українці вітають один одного з святом та бажають усіляких благ. "Знай" поцікавився – як вітають українців відомі політики та чого нам зичать.

Президент України Петро Порошенко на своїй сторінці виклав відео за записами зимових українських краєвидів та побажав українцям Родинної злагоди, миру та любові. Мабуть Президент скаже і побажає більше у новорічну ніч.

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк написав на своїй сторінці в соціальних мережах: "Найбільша цінність України – це ми, українці, це наші родини, наші батьки і діти. Любіть один одного, підтримуйте один одного, вірте в успіх, і він обов'язково настане. З Новим роком та Різдвом Христовим! Хай Бог береже Україну!".

Одіозний губернатор Одеської області Михаїл Саакашвілі записав відео звернення, у якому привітав одеситів та всіх українців.

"Одеса і вся Україна, з наступаючим. У нас усе вийде! А я зустрічаю Новий рік разом з хлопцями, які захищають нас усіх", - написав Саакашвілі, щоправда не уточнив з якими саме хлопцями і де стрічатиме Новий рік.

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Міністр МВД Арсен Аваков виставив на своїй сторінці в соцмережах фотографію невідомого червоного плоду та почав роздумувати:

"Колись набрів на це диво. Деревце с гарними і солодкими плодами. Як життя. Воксберрі і янмей – у цієї ягоди багато назв. Як зясував потім – це одна з найдавніших ягід на землі, їй більш, як 7 тисяч років. Живіть довго й щасливо. Куштуйьте плоди життя. І не забувайте – аби відчути смачне й гарне треба узнати гіркоту й убогість. Доброго настрою й хорошого Нового року", - написав головний поліціянт країни.

Оригінальним виявився і губернатор Закарпатської області Генадій Москаль.

Він обурився, що журналісти назвали його Карлсоном.

"І чого тільки не напридумують в інтернеті! Ще з мне Карлсона не робили з пропеллером! Креативщики, блін, цензури на них нема ніякої… Що ж, давайте за те, щоб нам усім гарно літалося, щоб нас усе-таки вважали кращими за тварин, і щоб усім хотілося не свічок, а пирогів! З Новим роком!", - написав Москаль.

Його колега Георгій Тука в Сєвєродонецьку записав зворушливе відео звернення та постав перед глядачами у вишиванці.

"Від щирого серця вітаю всіх з Новим Роком та Різдвом Христовим. Бажаю щастя, здоров'я, родинного затишку. Наприкінці 2015 року розпочала свою роботу Спеціалізована антикорупційна прокуратура.

Корупція починається з малого – побутова корупція, корупція в сфері надання послуг, державна корупція, політична корупція … Давайте разом розірвемо це замкнуте коло!

Ми робимо перші кроки на нелегкому шляху викорінення цієї ракової пухлини нашого суспільства і я сподіваюсь на підтримку кожного у започаткованій нами справі. Разом ми сила!

Нехай Новий 2016 рік принесе нашій країні мир та добробут, нам – впевненість у майбутньому та нові досягнення. Хай Ангел-охоронець оберігає Україну!", - так привітав українців головний антикорупційний прокурор Назар Холодніцький.

Головнокомандувач штабу АТО Віктор Муженко був по-військовому лаконічним у своїх привітаннях.

"Нехай 2016 рік стане для Збройних Сил України роком перемог та великих звершень на благо процвітання Української держави, а щедре духовне тепло великого християнського свята – Різдва Христового – наповнить ваші домівки миром, родинним затишком, злагодою та любов'ю.

Україна пишається своїми героїчними захисниками! З Новим роком!", - написав Муженко.

Його колега Степан Полторак був більш багатослівним. Він згадав у своєму дописі про хлопців на фронті та про тих, хто загинув, також про їхні родини, відзвітував про те, що вдалося зробити за рік.

"Поряд із цим ми розпочали кардинальні реформи. За рік відбулися суттєві зміни по всіх напрямках, які дозволять нам створити армію, гідну свого народу.

І я запевняю: ми не зупинимося. Ми лише на початку шляху до великих змін. У наступному році ми продовжимо посилювати боєздатність нашого війська й соціальні гарантії тих, хто нас захищає. Вважаю своїм обов'язком створити гідні умови для кожного військовослужбовця.

У часи новорічних свят, я бажаю усім вам незламного духу та віри у нашу Перемогу.

Сімейного затишку і тепла, здоров'я вам та вашим родинам. Нехай кожного дочекаються вдома. Нехай Новий Рік принесе нам нові сили для нових звершень в ім'я Батьківщини!", - обнадіяв українців Полторак.

Мер столиці Володимир Кличко теж записав відеозверненя та привітав українців разом з молодшим братом.

"Дорогі сусіди по країні, я був щасливий прожити цей рік разом з вами. Стільки героїв, стільки Людей з великої літери, стільки людських вчинків. Світла пам'ять усім, кому вже не потиснеш руку. Ми вас не підведемо. Україна вочевидь переживає описаний Гумільовим пасіонарний ривок. Нам дані сили створити суспільство, яким буде милуватися світ. Для цього наступного року нам всім треба зробити ще більше добрих справ. І хай все вдасться краще, ніж задумано. Тих, хто на фронті - хай Бог береже. Тим, у кого є змога, бажаю якомога більше провести святкових днів з рідними. І хай кожному дістанеться шматочок смачного. Веселих свят, чудові сусіди!", - написав нардеп Єгор Соболєв на свій сторінці в соцмережах.