Курйозне порушення сталося під час святкування у Мукачевому Закарпатської області. Копи помітили Mercedes з підозрілими польськими номерами, водій якого виявився вкрай неадекватним.

Про це повідомили місцеві ЗМІ.

Автівка порушника не підсвічувала номери і поліцейські наказали йому зупинитися. Після декількох наказів водій все ж зупинився і у підвищеному тоні спілкувався з охоронцями порядку. Копи запропонували пройти чоловіку алкотест, але він відмовився та натиснув на газ.

Своїм маневром чоловік задів одного з поліцейських та провіз його на капоті метрів десять. Інший коп на робочому авто пробив негіднику колесо. Але і на цьому чоловік не зупинився. Він вибіг з машини та почав серйозно погрожувати стражам порядку.

Зрештою правоохоронці заспокоїли порушника за допомогою сльозогінного газу. Виявилось, що чоловік за кермом був дуже сильно п'яним.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

В одного з поліцейських діагностували синці на нозі. Водій Mercedes не лише заплатить штраф за адміністративне порушення, а й пройде за кримінальною статтею.

Читайте також: Дитині відірвало пальця вибухом петарди

Нагадаємо, на Закарпатті сталася ще одна несподівана ситуація сьогодні. Біля міста Хуст відбувся вибух на газотранспортній магістралі.