Про смерть 26-річної дівчини повідомила сестра її цивільного чоловіка. Жінка прийшла в квартиру, яку орендувало майбутнє подружжя, щоб зрозуміти, що могло стати причиною раптового від'їзду брата.

Про це пише inshe.tv.

Як з'ясувалося, її 37-річний брат навесні минулого року повернувся з місць позбавлення волі, де він перебував за скоєння вбивства, познайомився з дівчиною, і на січень у них вже був призначений день весілля. Молодята орендували житло, збирали гроші на торжество, але 7 січня близько 7 години ранку наречений прийшов до сестри, віддав їй свій мобільний телефон і ключі від квартири і сказав, що весілля відкладається, і шукати його не потрібно.

Жінка здивувалася, але вирішили піти до майбутньої невістки, щоб з'ясувати, що сталося. Зайшла в квартиру і побачила, що дівчина лежить на підлозі і не подає ознак життя.

Експерт, оглянувши тіло загиблої, зробив попередній висновок, що смерть настала внаслідок механічної асфіксії. Було вилучено і знаряддя злочину - хустку, якою була задушена дівчина.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Днем оперуповноважені затримали "нареченого" на залізничному вокзалі. Він не збирався купувати квиток, розуміючи, що його можуть шукати, але сподівався покинути територію області якимось іншим шляхом.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею "Умисне вбивство". Стаття передбачає позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі, з конфіскацією майна.

Читайте також: Чоловік по п'яні забив мати до смерті

Затриманий пояснив причини, з яких він убив свою наречену. Близько опівночі вони почали з'ясовувати стосунки. Чоловік звинуватив жінку в тому, що вона йому зраджує, вона намагалася виправдатися і доводила, що цього не було. У якийсь момент зловмисник побачив хустку, схопив її і задушив свою наречену.

Пару років тому дуже схоже вбивство сталося в Рязані. Тоді наречений теж убив наречену перед весіллям. За однією з версій він убив її під час інтимної близькості, задушивши мотузкою.