Чорноріченське водосховище, яке забезпечує водою три чверті жителів окупованого Севастополя, може спровокувати чергову надзвичайну ситуацію в Криму. Про це повідомляє ТАСС.

Днями на засіданні комісії з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації в Криму забили тривогу. За їх даними, водосховище заповнюється рекордно швидко. Якщо воно переповниться, дамбу, яка регулює скидання води в річку Чорна, може прорвати.

"Потрібно провести експертизу дамби до того, як водосховище буде повне. Наприкінці березня рятувати дамбу в разі виявлення проблем вже буде пізно", - зазначив "губернатор" міста Сергій Меняйло. На експертизу потрібно мінімум 100 тисяч рублів.

За минулу добу гірські річки поповнили водосховище на 600 тисяч кубометрів води. Якщо такі темпи збережуться, то воно повністю заповниться менш ніж за два місяці.

Читайте також: Жителька Криму пропонує інтим за генератор (фото)

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Нагадаємо, в ніч на 8 січня обвалилася "дах" однієї з головних візитних карток Криму - водоспаду Срібні струмені. Порослий мохом туфовий майданчик обвалилася унаслідок природних факторів. Мороз і дія поточної води поступово зруйнували неміцні вапняні породи.