У Львові, на вулиці П'ясецького, 2, зранку о 10:45, сталося ДТП за участі двох фур. Винуватець є громадянином Польщі. Поляк в'їхав у припаркований TIR, а потім втік з місця аварії.Згодом поліція затримала порушника.

Поліція змогла виявити, що водій перебував у стані алкогольного оп'яніння. Попри те, що минуло шість годин з часу скоєння ДТП, перевірка на драгері встановила 1.12 проміле в його крові. Відразу було складено протокол за керування автомобілем у стані алкогольного сп'яніння та за покидання місця дорожньо-транспортної пригоди.

Читайте також: Львів'яни вертепують у костюмах воїнів УПА (фото)

Цього ж дня справу передали в суд. За його рішенням, яке було прийнято в день порушення, поляк сплатить 3400 грн штрафу і 268 грн за судовий збір.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще