Вранці 16 січня у Ялтинському морському торговельному порту на маяку з'явився прапор України. Повідомлення про це і фото оприлюднило інформагентство QHA.

За даними видання, "заборонені" у Криму кольори зовсім не бентежили рибалок, які там зібрались. Вони зосереджено займалися своєю справою, не звертаючи увагу на державний символ. Кольори українського прапора замалювали лише опівдні. Кажуть, хтось таки "пожалівся" окупаційній владі міста.

Взагалі в Криму веб-камери, встановлені на березі, показують неприглядний бік окупованого півострова - безлюдні пляжі, вільні дороги і порожні санаторії. Скажімо, ялтинська набережна перетворилася на руїну. Асфальт провалюється, на проході утворилися величезні тріщини. Небезпечні ділянки загородили. З 5 причалів працює тільки один. Решта - у будь-який момент можуть обвалитися, їх загородили металевим парканом. Плитка на центральній площі потріскалася.

Читайте також: У Ялті з'явився український тризуб (фото)

Все це відзняли і виклали в інтернет обурені місцеві жителі. У занедбаному стані Ялти вони звинувачують місцевих і кримських правителів, яких вимагають посадити за грати. "Справа не в тому, що зараз загородили і робитимуть ремонт, справа в тому, що до цього стану довело керівництво, яке і зараз у нас знаходиться на чолі. Куди поділися наші гроші. Люди у нас зубожіють, Ялта у нас погіршується, перетворюючись у діру", - говорить місцева мешканка.

Популярні новини зараз
Київстар відреагував на безмежні питання щодо підвищення тарифів: "Довго утримувався від цього..." Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще