Днями в Парижі біля легендарного п'ятизіркового готелю Four Seasons Hotel George V Paris засвітився цілий кортеж з суперкарів. Жовта трійця тюнінгованих автомобілів - явний почерк відомого казаха, одруженого на киянці, повідомляє "ТопЖир".

26-річному Михайлу, більш відомому на прізвисько "Казах", вдалося поставити на вуха всю французьку столицю. Й не дивно, адже нечасто побачиш жовтий кортеж, в складі якого виключно ексклюзивні суперкари.

Ferrari F12 Berlinetta Mansory Stallone, яка неодноразово світилася в Києві, тепер отримала новий окрас. Вона тепер не білого, а жовтого кольору. Італійський суперкар здатний розвивати максимальну швидкість в 350 км/год, а розганятися від 0 до 100 за три секунди. Потужність автомобіля становить 775 к.с. Вартість її 600 тисяч євро.

Читайте також: В Києві їздить Lamborghini Carbonado за € 1.25 мільйона (фото)

Колись цей позашляховик Mercedes G 63 AMG 6 × 6 розбурхав Київ. Після він отримав дорогий тюнінг. Дана модель з назвою Gronos G 63 AMG 6 × 6 - єдина у світі. Це підкреслюють і шильдики на кузові. У тюнінг-ательє його перетворили на жовтий всюдихід потужністю 840 к.с. До сотні цей агрегат розганяється всього за 6,1 секунди. Ціна його становить близько одного мільйона євро.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Mercedes S 63 AMG Mansory теж непростий автомобіль. Потужність його 800 або 1000 сил. Вона залежить від ступеня форсування двигуна, про який відомо тільки замовнику. Розгін до сотні у автомобіля займає 3,6 або 3,2 секунди. Представницький седан може розігнатися до 300 км / год. Ціна автомобіля - 500 тисяч євро.