З'явилися кадри, на яких вперше розсекречена зовнішність нового купе Mercedes GLC 450 AMG. Автомобіль знятий фотошпигунами під час тестових випробувань.

Саме відео опублікувало видання WorldCarFans.

Світова прем'єра купе запланована тільки в наступному році під час престижного автосалону в Парижі. Традиційно паризький автосалон проходить на початку жовтня.

Від своїх попередників "заряджений" 450 AMG відрізняється більш агресивним дизайном, збільшеними колісними арками, новими вихлопними трубами і повітрозабірниками.

Під капот новинка отримає 3-літровий твін-турбо V6 з потужність 367 кінських сил. До 100 кілометрів на годину купе зможе розігнатися за 5 секунд.

Популярні новини зараз
Молодь у Києві запитали, як вони готуються до війни: відповіді, подекуди, шокують Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Читайте також: Lexus "взули" в колеса з льоду (відео)

Основним конкурентом Mercedes GLC 450 AMG Coupe ймовірно стане BMW X4. У планах виробника також випустити більш потужну модифікацію купе з 4-літровим V8 на 469 кінських сил.

Нагадаємо, раніше фотошпигуни розсекретили оновлений Mercedes-Benz S-класу. Судячи з їхніх знімках, новинка отримає модифіковані бампери і радіаторну решітку, а також нову оптику з трьома смужками світлодіодів. Крім екстер'єру, оновлення також очікують і інтер'єр седана. Автомобіль отримає нове кермо і поліпшений мультимедійний центр.