Користувачі Facebook в арабських країнах вражені танцями російського танцівника без одної ноги. На одному із танцювальних конкурсів він продемонстрував рухи, які непідвладні багатьом людям без вад.

Араби активно обговорюють цей виступ. Вони вважають, що віра у себе відкриває для людини можливості творити справжні дива.

Цікаво, що цей конкурс проходив у Краснодарі, і набув популярності у великій кількості арабських держав. Люди дякують Аллаху за те, що він послав на Землю талановитого хлопця, а також моляться за нього.

"Ми не повинні стидатися своїх вад, адже інваліди бувають тільки розумові, а не фізичні", - коментар до відео.

Зазначимо, що на цьому конкурсі приймають участь виключно здорові танцюристи, дехто навіть із хореографічною освітою.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Читайте також: Британець за п'ять років відвідав 196 країн

Після виступу хлопця та його партнерки журі та публіка аплодували парі стоячи, а дехто навіть пустив сльозу.

У багатьох людей без кінцівок життя більш цікаве та насичене, ніж у тих, що без вад. Вони вміють танцювати, малювати, грати на музичних інструментах, займатися спортом та багато усього іншого.