68-річний голлівудський актор та екс-губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер не забуває про свята. Не псує йому настрій навіть шлюборозлучний процес.

"Шварц" привітав своїх прихильників на своїй сторінці у Facebook. Там Шварценеггер опублікував 4-секундний відеоролік, у якому говорить лише: "Щасливих свят!". На голові у актора красується обруч у вигляді прикрашеної ялинки, яка наприкінці відео вибухає святковими салютами.

Жартівливе вітання від мегапопулярної зірки лише за годину набрало більше 700 тисяч переглядів. На восьму годину вечора там вже 1,3 млн переглядів.

Читайте також: "Термінатор - 2" покажуть у 3D

Нагадаємо, що нещодавно Шварценеггер долучився до боротьби з браконьєрами. Актор зі слонячим бивнем у руці закликав до того, аби тварин не вбивали заради дорогих кісток.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

В 2015 році у кінопрокат вийшла нова частина "Термінатора" з Шварценеггером у ролі кіборга-вбивці. Фільм зароби понад 440 млн доларів. Також він знявся у популярному телесеріалі "Два з половиною чоловіка".