Незважаючи на те, що багато політиків вважають, що травневі свята потрібно відзначити, як пережиток радянського минулого, це не заважає їм в повну силу насолоджуватися відпочинком у ці дні.

«Депутати пішли на канікули ще 14 квітня, - розповіла нам одна зі співробітниць апарату ВР. - Так що, якщо перші дні травня стали б робочим днем, вони б все одно не працювали. До парламенту вони повернуться лише 16 травня. А зараз все по закордонах».

Політики

Що стосується Президента Порошенко і прем'єра Гройсмана, то на момент п'ятниці, ніяких появ на публіці до 2 травня у них не планується. Про це Знай.ua повідомили в Управлінні державної охорони України.

У той же час лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко за ці дні встигне й відпочити, і попрацювати.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

«Кілька днів проведе з родичами, а більшу частину присвятить партійній роботі та нараді з активом, з приводу збору підписів про заборону продажу землі», - повідомила нам прес-секретар Леді Ю Марина Сорока.

Додасться сивини в ці вихідні у мера Києва Віталія Кличка. 29 квітня проведе бій за пояс чемпіона світу його брат Володимир, і столичний градоначальник обіцяв, що буде підтримувати його у кутку.

«Підтримка дуже важлива. Володимир завжди підтримував мене у кутку рингу, коли я проводив свої поєдинки. У поєдинку проти Джошуа я буду поруч з братом. У нього відмінна команда, але моральна підтримка теж дуже важлива. Упевнений, що ми переможемо», - напередодні бою заявив Кличко-старший.

Зірки

Більш різноманітна програма, ніж у наших чиновників, виявилася в українських селебрітіз.

«Я їду до Німеччини на травневі, екскурсії і таке інше. Буду їздити по різних містах, відвідувати музеї, історичні місця. Дізналася про це буквально 30 хвилин тому, такий собі сюрприз від чоловіка», - розповіла нам співачка Наталя Валевська.

За її словами, це подорож якраз збігається з річницею їхнього спільного життя.

«Ми святкуємо 15 років наших відносин, так що без романтики не обійдеться», - посміхнулася зірка.

Відпочити не вийде представнику України на Євробаченні Євгену Галичу з його групою O.Torvald. Весь цей час буде присвячено підготовці до конкурсу.

«Все артисти живуть на Лівому березі. 10 днів у жорсткому графіку репетицій та прес-конференцій», - повідомила нам піар-менеджер колективу Ольга Черткова.

Працювати в ці дні збирається і представниця України на Євробаченні у 2013 році співачка Злата Огневич, хоча вона планує знайти кілька днів для відпочинку.

«Ці свята будуть поділені і на роботу, і на відпочинок. Можливо, вдасться вирватися кудись на пару днів, - розповіла нам вона. - Але доведеться і працювати: недавно ми з режисером Костянтином Гордієнком знімали новий кліп "танцювати", тому в травні я буду зайнята підготовкою нового відео».

Також у Києві проведе ці свята і співачка, телеведуча Lilu.

«На травневі я нікуди не їду, буду насолоджуватися безлюдним камерним Києвом, - повідомила вона Знай.ua. - Гуляти по Ботанічному саду, тихими вулицями центра міста і неспішно зустрічатися з друзями, тому як на це зазвичай не вистачає часу».

Але, напевно, цікавіше всіх прийдешні вихідні проведе письменниця Лада Лузіна. 30 квітня вона всіх кличе на Шабаш у Вальпургієву ніч.

«Збираємося на Андріївському узвозі, - розповіла вона. - Обов'язкова умова для участі: зручне взуття та віра в чудеса!»

Раніше Знай.ua повідомляв про те, що Меркель поїде на травневі свята до Путіна.