Шикарний маєток та володіння народного депутата, лідера парламентської фракції "Радикальна партія" Олега Ляшка вдалося зафільмувати з висоти пташиного польоту.

Відео опублікувала "ТСН". Маєток Ляшка ховається за парканом, висотою у кілька метрів. Так нардеп вирішив сховатися від цікавих очей свій розкішний будинок, вартість якого оцінюється у 15 мільйонів. Щоб побачити всю територію, довелося скористатися безпілотником з камерою на борту.

ТСН.Тиждень зафільмувала маєток Ляшка за 15 мільйонів

ТСН.Тиждень зафільмувала маєток Ляшка за 15 мільйонів ТСН.Тиждень підняла над маєтком Ляшка мінікамеру безпілотником і зазирнула за кількаметровий паркан. Він подвійний, між стінками щось на зразок прикордонної розділової смуги і будиночок охорони чи будівельників. Далі, на ділянці у майже 6 тисяч квадратів, видно два гаражі з різних боків маєтку , кожен на два автомобілі і саму дачу. Більше новин дивіться на сайті http://tsn.ua/video/video-novini

Posted by ТСН on Sunday, 30 April 2017

На відео видно, що між володіннями Ляшка та його сусіда розташувався подвійний паркан, який утворив щось схоже на прикордонну розділову смугу. Там розташований невелике приміщення, яке призначене для охорони чи будівельників.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Загальна площа ділянки становить шість тисяч квадратів. На ній розмістили два гаражі по різні боки маєтку. Кожен з них здатний вмістити по два автомобілі. Майже в центрі володінь розташований сам будинок.

Раніше нардеп Олеш Ляшко наголосив, що купив маєток в кредит. Гроші ж на будинок, за його словами, почав збирати ще з 13 років.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, нардеп Олег Ляшко влаштував справжнє шоу у кабінети керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького. Народного обранця викликали на допит щодо незаконного збагачення.