26 травня дівчина підірвалася на фугасі і позбулася обох ніг.

Медик-доброволець Ірина Іванюш потребує допомоги, передає 5-й канал.

Мужня дівчина-медик, відома на передовій по позивному "Лютик", потрапила на розтяжку під Авдіївкою. В результаті вибуху волонтерка втратила обидві ноги і була поранена в око.

Після курсу лікування в Дніпропетровській лікарні імені Мечникова Ірину Іванюш перевели в Головний військово-медичний клінічний центр у Києві. Зараз вона чекає на виготовлення протезів.

Читайте також: Російський гумконвой привіз прапори "Новоросії"

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Про молодого інспектора з Львівської області ходять справжні легенди, розповідають волонтери. Активісти намагаються їй допомогти, збираючи гроші на реабілітацію. Багато небайдужих людей зі всієї України пишуть їй підбадьорюючі листи.

При цьому у мужньої дівчини вже з'явився план подальших дій.

"Якщо я вже не зможу поїхати на передову, то я готова працювати в плані психологічної допомоги таким, як я. І нехай кожен потерпілий боєць вірить у те, що життя триває", - сказала Ірина.

Надати матеріальну допомогу постраждалій можна за реквізитами: Приватбанк р / р 5168 7420 2387 6521 на ім'я Іванюш Ірини.