В Україні розпочато Благодійний проект на підтримку поранених бійців АТО "Ти тільки живи!". Проект, приурочений до Дня Незалежності України і проходить під патронатом Президента Асоціації платників податків України Грігола Катамадзе.

Благодійна ініціатива має на меті зібрати кошти на допомогу пораненим бійцям. Для цього АППУ вже відкрила рахунок, на який кожен бажаючий може перерахувати посильний внесок на забезпечення та реабілітацію наших захисників.

Завершенням проекту стане Благодійний аукціон, який відбудеться 21 серпня у Національному музеї Тараса Шевченка. На аукціоні продаватимуть картини, написані самими бійцями у військових клінічних шпиталях під час лікування.

"Я звертаюсь до всіх небайдужих до біди патріотів України. Ціну війни неможливо прорахувати, і кожна ваша гривня – це велика допомога пораненому, його захист. Впевнений, що незважаючи на останні події в Україні, ми - єдина держава і наша сила в гуртуванні, взаємодопомозі, підтримці один одного", - впевнений Голова АППУ Грігол Катамадзе.

Читайте також: Нацгвардійці поласували солдатським кулішем у музеї (фото)

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Усі кошти, перераховані на Благодійний рахунок та виручені під час аукціону, будуть направлені на лікування, протезування та реабілітацію бійців АТО.

Реквізити благодійного рахунку "Ти тільки живи!":
Отримувач: ВГО "АППУ"
Код 21704946
Банк отримувача: ПАТ "КБ"ПРЕМІУМ"
МФО 339555
п/р 26000002017119
Призначення платежу: Перерахування благодійного внеску на підтримку поранених бійців АТО. Без ПДВ.