В Росії черговий раз опублікували пропагандистське відео. На ньому зображені "українські офіцери", які керують ЗРК "Бук", що збив пасажирський літак "Боїнг-777".

Це відео опублікували на офіційному каналі Youtube журналісти російської "Комсомольської правди".

Росіяни навіть не додумались відтворити український акцент, щоб було правдивіше. На всьому запису звучить чітко виражений російський акцент.

"Так, 16:07, він повинен бути десь в 160 кілометрах від нас", - каже один з "військових" у відповідь на те, що літак наближається.

Для більшої правдивості, інший офіцер називає дату трагедії - 17 липня 2014 року, щоб було більш зрозуміло.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Театральні офіцери під час запису говорять голосно, чітко, суворо по черзі, іноді затинаючись і "забуваючи" про інтонації і виразність.

Це відео викликало бурну реакцію у соціальних мережах, передає УНІАН.

"По інтонації чути, що читають студенти з папірця. Озвучку цілком могли б замовити у акторів радіоспектаклів", - каже користувач мережі.

"Погані актори, в прохідних серіалах на домашньому такі ж діалоги з такими ж інтонаціями, теща дивиться, знаю", - зазначає інший.

"Як могло СБУ потрапити в кабіну російського Бука? Що за дебілізм", - обурюється третій.

Читайте також: Російський фейк: британський журналіст не писав книгу про Путіна

Нагадаємо, російські пропагандисти постійно видумують нові фейкові сюжети, щоб виправдати злочинні дії громадян своєї країни.

Раніше вони розказували про те, що у кожного українця є двоє рабів та шматок землі, а також про те, що у Слов'янську українські військові розіп'яли хлопчика.