Увечері 15 серпня померла заступник керівника волонтерського проекту "Госпітальєри" Олена Пірковська-Зелінська, повідомила начальник Медичного управління та реабілітації "Правого сектора" Яна Зінкевич.

Читайте також: Розробнику безпілотників дали два роки за ухиляння від армії

"Це людина, без якої я вже не зможу уявити "Госпітальєрів" далі, людина яка більш ніж півроку опікала і займалася нашими пораненими бійцями. До неї дзвонили і зверталися за допомогою всі - бійці ДУК, бійці ВСУ, добровольці і нацгвардійці. Вона допомагала, всім без винятків", - розповіла Зінкевич.

Вона повідомила, що всі бажаючі можуть бути присутніми на похоронах.

"Всі бажаючі бути присутніми на похоронах - зв'язуйтеся зі мною безпосередньо. Деталі вирішаться протягом доби", - додала вона.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, в Дніпропетровську живе унікальна бабуся-волонтер Людмила Савченко, яка вирощує і продає квіти й овочі, а всі зароблені гроші віддає на потреби армії.