У Німеччині на групу військових, тяжко поранених в зоні АТО, очікують складні операції по відновленню кінцівок. Їх проведуть найкращі німецькі хірурги.

Про це пише УНІАН.

"Бійців відправили на спеціально оснащеному літаку Airbus A310 MEDEVAC військово-повітряних сил Німеччини, який називають "літаючим госпіталем", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Бійці АТО малювали і відпочивали на березі Азовського моря (фото)

Лікуватимуть українців у військових госпіталях Берліна та Гамбурга.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"В Україні пораненим надали першу хірургічну допомогу. Ми допоможемо їм стати на ноги, оскільки спеціалізуємося на вогнепальних пораненнях ніг. Плануємо вставити штучні суглоби та відновити кістки", - сказав керівник лікарської бригади Бундесверу Міхаель Уль.

Бундесвер допомагає Україні лікувати поранених з весни 2014 року. Спочатку лікарську допомогу надавали пораненим на Майдані активістам, а пізніше - військовослужбовцям, які отримали важкі травми в результаті бойових дій на Донбасі.