Народний депутат фракції "Опозиційний блок" Наталія Королевська сходила за покупками в супермаркет АТБ у кросівках Chanel. Вартість такого взуття становить близько $1200. Фотографію опублікувала сама нардеп.

"Зайшла в улюблений АТБ. І як завжди, не можу до верхньої полиці дістати", - підписала фото Наталія Королевська.

Першим на взуття люксового бренду Королівської звернув увагу журналіст Михайло Ткач. На своїй сторінці в Facebook він написав, що депутат носить кросівки марки дуже схожою на Chanel. Судячи з інформації, знайденої на сайті продажу речей eВay, це тенісні кросівки Chanel колекції 2015 року. Їх ціна становить $1200. Chanel - французька компанія з виробництва одягу і предметів розкоші. Компанія спеціалізується на виробництві і торгівлі одягу, косметики, парфюмерії, аксесуарів і ювелірних виробів класу люкс.

23 серпня Королевська опублікувала чек після закупівлі канцелярії для двох синів. Вона обурилася тим, що витратила на це 1200 гривень "в звичайному супермаркеті".

Нагадаємо, днями, член Радикальної партії Олена Кошелєва активно блокувала трибуну Верховної Ради. Вона з партійцями виступала проти голосування за зміни до Конституції в питанні про децентралізацію. Як повідомляється, на засідання вона вдягнула вишиванку, яка коштує більше 20 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще