Сьогодні Печерський районний суд Києва заарештував головного підозрюваного у заворушеннях під Верховною Радою Ігора Гуменюка.

Як повідомляє Новое время, слідчі заявляють, що саме він кинув гранату в солдатів Національної гвардії.

Його залишили під вартою на два місяці. Також ще двоє підозрюваних отримали таке покарання.

Адвокат Гуменюка заявив, що визнання вини з його підопічного вибивали силою. Доказом цьому повинні послужити тілесні ушкодження, зафіксовані захистом.

Читайте також: Суд заарештував двох учасників зіткнень у Ради

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, 31 серпня відбулися заворушення біля будівлі Верховної Ради. Тоді депутати голосували за закон про децентралізацію, члени Радикальної партії блокували трибуну.

Активісти спробували пробратися в будівлю парламенту після прийняття законопроекта в першому читанні. Один з активістів метнув гранату в правоохоронців.

Ним виявився Ігор Гуменюк - боєць батальйону "Січ".

У результаті зіткнень загинули троє бійців Нацгвардії - 25 річний Ігор Дебрін, 22 річний Дмитро Сластніков і 21 річний Олександр Костина.