Нацгвардія спростувала інформацію про те, що в лікарні помер четвертий солдат, який постраждав від вибуху бойової гранати під Верховною Радою.

"У нас все ще в лікарні знаходяться солдати у важкому стані, але ніхто не помер. Інформація, яка поширилася Мережею, – неправдива", - говорить "Знай" прес-секретар Нацгвардії Світлана Павловська.

Сьогодні вранці лідер ВО "Свобода" Олег Тягнібок повідомив, що в лікарні помер ще один строковик. За його словами, про смерть бійця Національної гвардії стало відомо під час допиту політика в МВС.

Читайте також: Тягнибок з'явився на допиті щодо подій під Радою (фото)

Нагадаємо, 31 серпня під час проведення мітингу протестувальники застосували фізичну силу та ручну оборонну гранату РГО проти міліціонерів і нацгвардійців, які охороняли будівлю Верховної Ради. У результаті загинуло четверо нацгвардійців, ще більше 150 чоловік отримали поранення.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки
Показати ще