На вечір з нагоди 50-річчя прем'єри фільму "Тіні забутих предків" Порошенко прийшла з невеликою сумкою з крокодилової шкіри від італійського бренду Fendi вартістю понад півмільйона гривень.

Про це повідомляє ТСН.

Перша леді розповіла, що аксесуар їй подарував чоловік, а про вартість сумки вона дізналася тільки зараз з інтернету.

"Це подарунок мого чоловіка мені на 30-ту річницю нашого подружнього життя. Це було рік тому. Я, чесно кажучи, не використовую такі речі. Але тут - ми дуже рідко зараз з ним бачимося, і коли ми пішли на спільний захід, я хотіла йому зробити приємне", - розповіла Марина Порошенко.

Відзначимо, в Києві сумку цієї фірми можна купити тільки в одному елітному бутіку і коштує вона тут 566 тисяч 930 гривень або майже 23 тисячи євро. В офіційному бутіку Fendi в Мілані така сумочка потягне вже майже на 23 тисячи гривень або тисячу євро більше. У той же час ні в Києві, ні за кордоном аксесуара кольору нюд, як у дружини Порошенка, - немає.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Читайте також: Депутатка із "Самопомочі" прийшла у ВР із сумкою за $5 тис (фото)

Натомість в Італії наголосили, що ці сумочки - з нової колекції. Також і за словами українських дизайнерів, сумка з крокодила кольору нюд цієї фірми - зараз в тренді.