Мерами українських міст потрібно призначити дієвих англійців.

Таку думку висловив відомий телеведучий, представник України в клубі "Що? Де? Коли?", Володар Кришталевої сови клубу - Ігор Кондратюк в інтерв'ю на "Tribuna.com".

На питання про те, як Кондратюк ставиться до ідеї президента Порошенка про призначення на посадові пости іноземців, ведучій відповів: "Я - за іноземців. Але тільки компетентних і дієвих. Як ось Михайло Саакашвілі, Ека Згуладзе, Наталя Яресько. Що поганого? Чому Халк в "Зеніті" - це нормально, Моуріньо в "Челсі" - добре, СЕО у багатьох міжнародних корпораціях - здорово, а управлінці з-за кордону - погано?".

Читайте також: У мери Комсомольска мітить екс-очільник КМДА

У той же час Кондратюк підкреслив: "Совок" у багатьох головах українських чинуш робить їх ворогами країни. І це - незнищенно. Я вже жартував, але я б мерами всіх українських міст зробив англійців".

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще