Колишній голова СБУ Валентин Наливайченко розповів, хто подарував його дружині квартиру в елітній новобудові Києва.

За його словами, дружина Олена отримала квартиру у подарунок від її батька, який пішов з життя у травні 2015 року. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Іван Степанович багато допомагав нам з Оленою у житті — і не лише порадою, розумним словом, моральною підтримкою. Саме він подарував своїй доньці квартиру, яка стала предметом спекуляцій", - повідомив Наливайченко.

Екс-глава СБУ додав, що окрім квартири, батьки його дружини залишили їм земельні ділянки.

"Для тих, хто продовжує висмоктувати з пальця історії про мене ще раз скажу: я, на відміну від сьогоднішніх правителів, ніколи не дозволяв собі пхати руки в державний бюджет, не поєднував роботу на державній службі з бізнесом, не розпихував гроші по офшорах. Я жив і живу чесно - як цього мене вчили мої батько і мати", - підсумував Наливайченко.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Читайте також: Майже 80 тисяч чиновників зараз проходять люстраційну перевірку

Нагадаємо, дружина колишнього голови Служби безпеки України Валентина Наливайченка в 2010 році отримала в подарунок квартиру вартістю понад мільйон доларів. Це сталося відразу після того, як Наливайченко вперше пішов у відставку з посади голови СБУ, яку він займав двічі.