Київська міська спілка ветеранів АТО опублікувала фото причетних до вбивства 30-річного Артема Приходька. Боєць 12 окремого мотопіхотного батальйону загинув під час святкування в кафе "Пальміра" третьої хвилі мобілізації. Це сталося в ніч на 27 вересня на столичній Борщагівці. Двоє відвідувачів спровокували бійку, відкрили стрілянину. А втікаючи на авто, один з них збив насмерть військового.

Один з підозрюваних — 26-річний Артур Бірюк. За даними, які отримали в спілці від правоохоронців, чоловік має три судимості.

"Артур Бірюк, киянин, житель Борщагівки, тричі судимий (!). За неперевіреною інформацією, сильні зв'язки в міліції. Може ми чогось не розуміємо, але як у тричі судимого можуть бути зв'язки в міліції? Один із своєрідних "авторитетів на районі", що включає в себе вимагання та грабіж. Був судимий, начебто, в тому числі за вбивство", - уточнюють в спілці.

Читайте також: У Києві був убитий боєць АТО (фото)

Додають, що за кермом автомобіля був інший чоловік. Ймовірно, його ім'я та прізвище Вадим Козаченко. Але ця інформація поки перевіряється. Він був на темно-синьому "Ауді" із номерами АА 3056 СМ.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У спілці просять всіх, хто володіє будь-якою інформацією, яка може допомогти знайти причетних до вбивства військового, писати їм на сторінку у соцмережах. Або телефонувати за номерами (044) 424-03-41 чи 102.