Сьогодні стало відомо, що вночі було затримано найскандальнішого мажора – 30-річного Сергія Калиновського. В 2007-му році він вбив двох людей в самому центрі столиці. На своєму авто пасинок олігарха Фірташа влетів в припаркований на бульварі Шевченка ВАЗ. В ньому на той момент був прапорщик внутрішніх військ Володимир Куліковський. Чоловік загинув миттєво. А за декілька днів в лікарні померла дівчина, з якою Калиновський гасав містом.

Мама загиблого прапорщика розповіла "Знай", що про затримання вбивці її єдиного сина дізналася від нас.

"Слава Богу, що я дожила до цього часу! Тепер мрію, щоб дав квартиру моїй невістці, як обіцяв. А потім сів у тюрму!", - плаче у слухавку Марія Куліковська.

Вона розповіла, що на річницю смерті сина до неї приїхали мама та брат мажора.

"Були на чорних машинах, із охороною. Розставили людей по периметру 50 метрів навколо будинку. Пообіцяли, що дадуть моїй невістці квартиру. Вона із дитиною живе під Києвом. Але після цього ніколи не з'являлися, і допомоги від них ніякої не було. Також, за весь цей час тільки один раз приїжджав міліціонер. Більше ніхто! Всі забули", - каже бабуся.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зараз вона мешкає у селі в Житомирській області.

В 2007-му мажора затримали, але згодом він зник з лікарні. І об'явився в Києві два роки тому. На свій сторінці в соцмережах викладав фото з Пейзажної алеї в Києві. Та світлини з ресторанів Конча-Заспи та відпочинку в Криму.

В міліції тоді сказали, що його розшуком займаються не вони, а Інтерпол. А в Інтерполі заявили, що шукають втікачів тільки, якщо ті ховаються в інших країнах.

Сергій Калиновський після цього став викладати фото на фоні Софійського собору. Тобто, робив це в десятку метрів від будівлі столичного Главку міліції на вул. Володимирській, 15. В нього є сторінка у соцмережах.

В міліції розповіли, що Сергій при затриманні минулої ночі сподівався викрутитися.

"Перший час він взагалі не представлявся. Жодних документів при собі не мав. Через неадекватну поведінку поліцейські повезли його на експертизу. Тільки там він назвався. Після того, був відвезений до Головного слідчого управління МВС. В райвідділок його не доставляли", - розповіли джерела в міліції.