В Чечні засудили українця Олександра Малофеєва до 24,5 року колонії суворого режиму.

Як повідомляє 24 канал, його визнали винним у вбивствах російських військових під час Першої чеченської війни.

Малофеєв повністю визнав свою провину і співпрацював зі слідством. Перші чотири роки терміну він відбуватиме у в'язниці, інші проведе в колонії.

Олександр Малофеєв також дав свідчення на Миколу Карпюка та Станіслава Клиха. Їх справу найближчим часом розглянуть у Верховному суді Чечні за участю присяжних.

Нагадаємо, що перші досудові слухання у справі Карпюка і Клиха пройшли 15 вересня 2015 року.

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Читайте також: У Чечні почався суд у справі двох громадян України

За версією слідства, Карпюк, Кліх і Малофеєв, будучи членами забороненої в Росії організації "Українська національна асамблея - Українська народна самооборона" (УНА-УНСО), в 1994 році формували на території України озброєні групи, які брали участь у конфлікті в Чечні на стороні самопроголошеної Республіки Ічкерія.

За інформацією ЗМІ, російські спецслужби затримали Карпюка у березні 2014 року у Чернігівській області, Клиха – у серпні того ж року у російському місті Орел.