Прокурор Саксаганського району Кривого Рогу Денис Дикий під час судового засідання образив військовослужбовця, який повернувся із зони проведення АТО.

Відео події виклали на відеохостингу Youtube.

У ході судового засідання представник прокуратури у відповідь на інформацію про статус ветерана АТО і дві його контузії заявив: "Так мені пох ... твоє АТО, герой б ... дь! Одні герої. Контузія ... воно і видно".

Читайте також: Прокурори вимагають для російських ГРУшників довічного ув'язнення

Після того, що сталося, до керівника прокуратури Саксаганського району міста звернулися з проханням звільнити прокурора. Також подібні звернення направили в генпрокурору України Віктору Шокіну та прокурору Дніпропетровської області Віктору Матвійчуку, написав на своїй сторінці в Facebook користувач Ярослав Лис.

Популярні новини зараз
Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Крім цього, у понеділок, 28 вересня, під Саксаганськой прокуратурою пройшов мітинг з вимогою звільнити прокурора району. Але, згідно з інформацією в Facebook, Дикий вже два дні не з'являється в суді.