Сьогодні Служба безпеки України затримала колишнього начальника одного з районних відділів МВС Київщини.

Як повідомляє прес-служба СБУ, у нього вилучили цілий арсенал зброї.

У його оселі провели обшуки.

"У селі Бишів Макарівського району, в гаражі співробітники СБУ вилучили пістолет марки Glock 17, пістолет ТТ з глушником, 110 патронів до них, оптичний приціл до гвинтівки, дві одиниці холодної зброї"- йдеться у повідомленні.

Крім того, у квартирі чоловіка оперативники вилучили спецблокнот суворої звітності МВС з інформацією про оперативний стан на території Макарівського району Київщини та підроблену трудову книжку.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Колишнього співробітника МВС підозрюють у державній зраді та співробітництві з терористами та російськими спецслужбами.

"Також у зловмисника виявлено документи, що підтверджують отримання ним посвідки на проживання у Ростовській області Російської Федерації та блокнот із списком телефонних номерів співробітників ФСБ Росії", - додали військові.

Слідчі з'ясували, що близький родич затриманого свого часу очолював одне з фейкових силових міністерств самопроголошеної "ЛНР".

Читайте також: Генпрокуратура оголосила 88 росіянам підозру в тероризмі

Нагадаємо, що сьогодні органи прокуратури направили до суду майже одну тисячу обвинувальних актів за фактами вчинення злочинів проти основ національної безпеки України та пов'язаних з терористичною діяльністю.