У Києві відбувся третій благодійний марафон.

Як повідомляє Cultprostir, його провели в рамках Wizz Air Kyiv City Marathon 2015. До бігу приєднались сім фондів: ВБО"Даун синдром", БО "Happy Paw", БФ "Таблеточки", БФ "Відкриті серця України", БФ"Соціальне партнерство", БО "Благомай" і БФ "СВОЇ".

Команда фандрайзерів з 3 по 27 вересня збирали кошти для допомоги дітям-сиротам, важкохворим і знедоленим дітям, вимушеним переселенцям, людям з особливими потребами і тваринам у притулках.

Вони за гроші на благодійність повинні були здолати одну з дистанцій Wizz Air Kyiv City Marathon 2015.

Серед учасників благодійного марафону були телеведуча Марічка Падалко, яка пробігла 10 км, бізнесмен та письменник Гарік Корогодський (5 км), спортсмен Сергій Лісогор (2 км), Соня Сотник, Влада Литовченко та інші.

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Вони зібрали 1 100 036 гривень на доброчинність, а лідером марафону став фонд "Таблеточки", який зібрав понад 443 тисячі гривень.

Читайте також: Близько 500 львів'ян взяли участь у "Кавовій веломилі" (фото)

Нагадаємо, що сьогодні в Києві влаштували перегони серед малюків.