Російський журналіст, кореспондент газети Los Angeles Times Сергій Лойко, який перебував у Донецькому аеропорті, виклав у соцмережі Facebook раніше неопубліковані фото незламних "кіборгів".

Сергій Лойко нещодавно написав роман про події Майдану і захист новітнього українського символу - Донецького аеропорту. Чотири дні він провів у стінах терміналу разом із українськими воїнами у кінці жовтня 2014 року.

Книга Лойка "Аеропорт" стала абсолютним хітом продажів. Десять тисяч примірників роману продали за два дні після першого накладу.

Волонтери зазначають, що завдяки роману "Аеропорт" українським військовим купили медикаменти.

Читайте також: В Одеській області кіборга вигнали з маршрутки і обізвали " козлом"

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що бої за Донецький аеропорт, що почалися 26 травня 2014 року — збройне протистояння між українськими силовиками та терористичними збройними угрупуваннями самопроголошеної "Донецької народної республіки" за встановлення контролю над летовищем Донецького міжнародного аеропорту. Оборона старого та нового терміналів тривала 242 дні.