Литва додатково виділяє Міжнародному комітету Червоного Хреста 50 тисяч євро. Ці гроші спрямують на допомогу громадянам України, які постраждали від російської агресії на Донбасі.

Про це повідомляє Міністерство закордонних справ Литви у Twitter.

Раніше представники МЗС Литви і литовського посольства в Україні відвідали Луганську область. Там вони взяли участь у конференції "Відновлення шляхом діалогу". Її організатором виступило бюро координатора проектів Організації з безпеки і співробітництва Європи.

Під час конференції обговорювались актуальні для регіону соціальні, економічні та гуманітарні проблеми.

Читайте також: За кордоном пройшли лікування 122 військовослужбовці АТО

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Представники Литви разом з українськими добровольцями відвідали райони Луганської області, які зазнали особливо важких руйнувань внаслідок військових дій.

Нагадаємо, Литва вже не вперше надає Україні гуманітарну допомогу. Загальна сума допомоги українській стороні за період 2014-2015 років становить близько 2,5 мільйонів євро. Значну підтримку додатково надають неурядові організації Литви, добровольці і приватні особи.