В базі розшуку МВС досі перебуває боєць "Торнадо", якого розстріляли 7 жовтня на Луганщині. Це 42-річний Віталій Дякон з міста Торез Донецької області. Його шукають з 9 вересня цього року, як особу, яка переховується від органів прокуратури.

Минулої середи головний військовий прокурор Анатолій Матіос повідомив, що боєць розформованого "Торнадо" на прізвисько "Товстий" чинив опір міліції. Тож правоохоронці були змушені застосувати зброю. Під час обшуку місця його перебування знайшли снайперську гвинтівку, 5 гранат, патрони, викрадені у мешканців Луганщини речі та автомобіль.

Читайте також: Міліція застрелила бійця "Торнадо" - Матіос

"До приїзду швидкої допомоги підозрюваний помер. Згідно показів потерпілих у справі, загиблий спільно з "Моджахедом" відрізнявся найбільшою жорстокістю і безжальністю при катуванні незаконно затриманих цивільних людей", - поділився подробицями Матіос.

Але, в розшуковій базі Дякона підозрювали тільки за однією статтею – "створенні злочинної організації". Про це йдеться на сайті МВС.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також, бійці батальйону на своїх сторінках пишуть, що вбивство сталося неподалік міста Привілля.

"Працював, ймовірно, "Сокіл". Місцеві менти допомагали інформацією. Наказ - живим не брати. На це вказують поранення та поведінка міліції. Не викликали "швидку", поки не помер. Була ще одна людина, але де вона поділася?", - пишуть у соцмережах.