У столиці на Михайлівській площі Президент України Петро Порошенко відкрив виставку військової техніки "Сила нескорених", приурочену до Дня захисника України.

У своїй святковій промові президент відзначив силу українського народу та його непокірний дух, повідомила прес-служба Адміністрації Президента в Twitter.

"Коли Росія вторглася, вона забула про одне - могутність українського народу", - сказав Порошенко.

Він також додав, що українці понад усе цінують мир на рідній землі.

Читайте також: Українці вперше відзначають День захисника батьківщини

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Любити мир - значить бути здатним його захистити", - додав президент.

Незважаючи на те, що перші кроки до миру на Донбасі зроблені, ситуація продовжує нести в собі великі ризики і загрозу безпеці нашій країні, зазначив Порошенко.

Додамо, на заході був присутній іноземний дипломатичний корпус і Секретар РНБО Олександр Турчинов.

Відзначимо, на виставці, що відкрилася сьогодні, 14 жовтня, кияни та гості столиці зможуть побачити бойові танки, БТР, автомати, гранатомети, снайперські гвинтівки. Також одним з головних експонатів виставки став український прапор, який винесли з будівлі Донецького аеропорту.