Самопроголошений глава окупованого Криму Сергій Аксьонов готовий провести бій на боксерському рингу з українським бізнесменом Ігорем Коломойським.

Про це Аксьонов заявив на відкритті змагань з боксу в Сімферополі.

"З Коломойським або ще кимось - в будь-який час з оппонентами вийду на ринг. Мені треба бачити в опоненті ворога", - сказав Аксьонов у відповідь на запитання, чи можна буде його самого побачити на рингу.

Нагадаємо, що самопроголошена влада окупованого Криму на 70% завершила інвентаризацію об'єктів, які належали Коломойському.

Читайте також: Взимку в Крим продукти возитимуть російські пороми

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще

Як повідомлялось раніше, у соціальних мережах з'явилися чутки про те, що так званий глава окупованого Криму Сергій Аксьонов відправив у напрямку на Чонгар і Перекоп "Камази" з кримськими "ополченцями" і російськими військовими, щоб прорвати блокаду півострова.