Велика кількість терористів потрапило в полон до своїх. Керівництво самопроголошеної "ДНР" вважає їх нелояльними до свого режиму.

Про це повідомляють російські ЗМІ, передає "УНІАН".

Під роззброєння у терористичній організації потрапляють цілі батальйони. Захоплюють тих бойовиків, які у рамках мінських домовленостей не готові поступатися Києву. Велика кількість терористичних батальйонів оголошена поза законом, а їх членів назвали злочинцями.

Всіх полонених ув'язнюють у підвали СБУ. Один з учасників бандформувань розповів, що його та співкамерників піддавали тортурам.

Читайте також: Російські офіцери підуть з Донбасу до лютого - "ІС"

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Тепер бойовики, за словами командира козацького підрозділу, сидять разом з українськими військовими.

"Укропов" тримають за Женевською конвенцією і нормально годують, дають телефонувати додому, виводять на прогулянки. До нас ставлення інше", - скаржиться бойовик.

Нагадаємо, 2 жовтня в Парижі лідери України, Франції, Німеччини і Росії провели зустріч щодо Донбасу.

Учасники переговорів наголосили на неприпустимості проведення фейкових виборів на окупованих територіях 18 жовтня і 1 листопада. Лідери дійшли згоди, що вони мають проходити за українськими законами.