Вищий офіцерський склад російської армії та найманці покидають територію окупованого Донбасу. Вони повертаються назад до Росії.

Про це повідомляє громадська організація "Інформаційний спротив".

Вони зазначають, що кадрові офіцери повним складом залишають готелі міста Донецьк. Така ситуація спостерігається протягом останнього тижня.

Поки на підконтрольній бойовикам території залишилось лише 20-25% молодшого офіцерського складу армії РФ.

Серед представників збройних формувань "ЛНР", які організували на базі колишньої "козачої національної гвардії всевеликого війська донського", поширюються чутки про відновлення активних бойових дій на Донбасі. Але почати їх планують не раніше лютого місяця наступного року.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Читайте також: Дві похоронні машини поїхали з Донбасу до Росії - ОБСЄ

Зазначається, що саме це затишшя і є причиною відведення російських координаторів та звільнення росіян-бойовиків з лав терористичних організацій "ЛНР" та "ДНР" назад в Росію.

Нагадаємо, "депутати ЛНР" отримали наказ узгоджувати всі свої "законопроекти", які вони приймають, з адміністрацією Путіна.