Вчора на території Арт-заводу "Платформа" пройшла благодійна барахолка "Кураж Базар".

Про це пише "Знай".

На заході було близько 10 тисяч гостей, 503 продавця, 30 точок їжі, чотири бари, п'ять діджеїв і 12 зон для саморозвитку.

У рамках "Куражу" пройшла презентація нового проекту від благодійного фонду для пенсіонерів "Життєлюб", який допомагає "юним" киянам. Його метою є облаштування літнього кінотеатру для старшого покоління на території Гідропарку.

І дійсно, "Життєлюби" підготувалися до заходу капітально. Дідусі й бабусі в костюмах дюймовочек, ковбоїв, реперів і лижників підривали барахолку запальним танцем під спеціально написану для них пісню "Ковтай компот".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

До речі, цей же компот можна було придбати на "Кураж Базарі".

"У складі цього компоту йде не 110 грам свіжих ягід, як зазвичай, а цілих 400!", - розповів Гарік Корогодський, засновник фонду "Життєлюб".

Читайте також: В Одесі пройшов благодійний ярмарок на підтримку тварин (фото)

Зокрема, на "Куражі" можна було не тільки прикупити собі речей, відпочити і розважитися. Для відвідувачів проводились освітньо-духовні тренінги від Makoto Dojo. Кожен бажаючий міг спробувати знайти своє щастя разом з проектом UPgrade і енергійною Аллою Клименко, а також на час стати художником майстер-класах від школи живопису Eatmore ARТ.

"Життєлюби так запалювали, що молодь може їм тільки позаздрити. Цим дівчаткам і хлопчикам років за 70. Але вони так відривалися, як 20-річні. Я відмінно повеселилася тут і навіть встигла прикупити собі кілька аксесуарів", - ділиться враженнями відвідувачка барахолки Ірина.