Українська армія в листопаді отримає інноваційні безпілотники "Спектрум".

Про це в ефірі "5 каналу" заявив Генеральний директор Укроборонпрому Роман Романов.

Також концерн підготував нові моделі дронів. Їх вже випробували в зоні АТО. Наразі, останнє слово за Міністерством оборони. Там мають сформувати замовлення на виробництво.

"Цей український зразок знаходитьс на рівні світових аналогів. Його адаптовано до умов ведення сучасної війни. Він дешевший.

Найголовніше, що в сьогоднішніх умовах – це перешкодостійкість. Сучасні засоби ведення війни перешкоджають тому сигналу, який отримує безпілотник.

Популярні новини зараз
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Читайте також: В АТО відводять техніку і відновлюють інфраструктуру

Його не просто важче, його практично неможливо збити. Проведені випробовування демонструють, що із семи безпілотників, які випробовували разом з БПЛА нашого виробництва, тільки він пройшов повний цикл перешкод і показав свою невразливість", - зазначив Романов.