"ДНР" відмовила у продовженні акредитації представникам міжнародної організації "Лікарі без кордонів".

Самопроголошений "міністр охорони здоров'я ДНР" підписав наказ, який забороняє організації працювати на тимчасово окупованих територіях. Повідомляє Ліга.Новини.

Місцеві медики побоюються поширення небезпечних хвороб і епідеміологічних спалахів на території "ДНР". Представники волонтерської організації - колишні працівники медчастей у в'язницях і тубдиспансерах. Під час надання медпослуг використовували власні ліки.

Читайте також: СБУ добровільно здалися ще два бойовики "ДНР" (відео)

Нагадаємо, що неурядова міжнародна організація "Лікарі безкордонів" (Médecins Sans Frontières (MSF) створена в 1971 році. Надає допомогу потерпілим від стихійних лих і озброєних конфліктів. Також ведуть профроботу по боротьбі з СНІДОМ і наркотиками. Фінансується за рахунок спонсорської допомоги.

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

У серпні волонтери організації на блокпосту в АТО відкрили пункт із роздачі питної води.